Electrificarea viitorului
și a modului în care ne deplasăm
Allview Auto

Allview Auto reprezintă noua linie de business sub umbrela brandului Allview, ce se află în centrul eforturilor companiei de a aduce o alternativă sustenabilă, accesibilă și eficientă la mobilitatea urbană. Designul și tehnologiile folosite la mașini sunt realizate în colaborare cu producători globali de mașini electrice, pentru a garanta clienților o combinație ideală de performanță, siguranță și fiabilitate.

Alegerea noastră de a intra în industria auto, se datorează nivelului ridicat de inovare și a posibilității de a ne diferenția într-un sector tradițional. Prin adăugarea de elemente tehnologice, cum ar fi sistemele de infotainment, asistența la conducere și conectivitatea, putem aduce valoare adăugată, contribuind astfel la transformarea modului în care oamenii interacționează cu mașinile lor.

Suntem conștienți că investițiile în dezvoltarea mașinilor electrice și adaptarea lor, joacă un rol semnificativ în reducerea emisiilor de carbon și în atingerea obiectivelor de mediu. Ne angajăm să aducem beneficii societății și să promovăm progresul în ansamblu. 

Allview Auto

Preț listă de la 15.980 EURO

Preț promo de la 13.860 EURO*

Ofertă prin programul Rabla Plus 2024

de la 8.760* EURO

DOTĂRI INCLUSE

Culoare Pure White.
Aer condiționat.
Închidere centralizată cu telecomandă pe cheie.
Centru de infotainment cu două ecrane de 10.25”.
Comenzi pe volan (audio, volum, butoane preluare / închidere apel).
Oglinzi retrovizoare electrice.
Închiderea și deschiderea geamurilor din telecomandă.

DOTĂRI OPȚIONALE

Baterie de capacitate extinsă de 17,28 kWh, ce oferă o autonomie de până la 220 km în oraș.
Banchetă suplimentară cu două locuri dotate cu ISOFIX™.
Airbag șofer.
Sistem camere de asistență la parcare cu vizualizare 360°.
Senzori parcare față și spate.
Culoare Cyan Breeze, Seren Grey, Pink Blossom, Mystic Black.
Jante aluminiu.

*Prețul promo este rezultatul aplicării unei reduceri comerciale oferită de către Visual EV Distribution în această lună, care este scăzută din tariful standard.
**Ofertă valabilă prin Programul Rabla Plus, inițiat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Această ofertă nu are valoare contractuală și este supusă unor anumite condiții comerciale, sub condiția deschiderii înscrierilor în Programul Rabla Plus pentru anul 2024.
Oferta va fi aplicată conform ghidurilor de finanțare ale Programului Rabla Plus pentru anul 2024, atunci când acestea vor fi publicate prin intermediul Ghidului de finanţare a Programului. Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Acesta este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii ecotichetului aferent modelului Allview CityZEN, în valoare de 5.100 Euro (echivalentul a 25.500 lei, conform OUG 115 din 14 decembrie 2023, calculat la cursul de 1 Euro/5 lei) și a reducerii comerciale oferite de Visual EV Distribution în valoare de 2.890 Euro (inclusiv TVA).

Termenul de livrare este de minim 120 zile.