Informații utile despre
PROGRAMUL RABLA 2024

Prin Programul RABLA, Guvernul susține înnoirea parcului auto din România și reducerea emisiilor poluante prin acordarea unei prime de casare pentru mașinile care îndeplinesc anumite condiții. Programul RABLA este compus din: RABLA Clasic și RABLA Plus.

Programul Rabla Clasic este destinat vehiculelor cu motor pe combustie sau hibrid fără Plug-In, iar Rabla Plus pentru vehicule 100% electrice, cu pilă de combustie cu hidrogen sau hibride Plug-in.

Allview Auto

Preț listă de la 15.980 EURO

Preț promo de la 13.860 EURO*

Ofertă prin programul Rabla Plus 2024

de la 8.760* EURO

DOTĂRI INCLUSE

Culoare Pure White.
Aer condiționat.
Închidere centralizată cu telecomandă pe cheie.
Centru de infotainment cu două ecrane de 10.25”.
Comenzi pe volan (audio, volum, butoane preluare / închidere apel).
Oglinzi retrovizoare electrice.
Închiderea și deschiderea geamurilor din telecomandă.

DOTĂRI OPȚIONALE

Baterie de capacitate extinsă de 17,28 kWh, ce oferă o autonomie de până la 220 km în oraș.
Banchetă suplimentară cu două locuri dotate cu ISOFIX™.
Airbag șofer.
Sistem camere de asistență la parcare cu vizualizare 360°.
Senzori parcare față și spate.
Culoare Cyan Breeze, Seren Grey, Pink Blossom, Mystic Black.
Jante aluminiu.

*Prețul promo este rezultatul aplicării unei reduceri comerciale oferită de către Visual EV Distribution în această lună, care este scăzută din tariful standard.
**Ofertă valabilă prin Programul Rabla Plus, inițiat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Această ofertă nu are valoare contractuală și este supusă unor anumite condiții comerciale, sub condiția deschiderii înscrierilor în Programul Rabla Plus pentru anul 2024.
Oferta va fi aplicată conform ghidurilor de finanțare ale Programului Rabla Plus pentru anul 2024, atunci când acestea vor fi publicate prin intermediul Ghidului de finanţare a Programului. Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Acesta este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii ecotichetului aferent modelului Allview CityZEN, în valoare de 5.100 Euro (echivalentul a 25.500 lei, conform OUG 115 din 14 decembrie 2023, calculat la cursul de 1 Euro/5 lei) și a reducerii comerciale oferite de Visual EV Distribution în valoare de 2.890 Euro (inclusiv TVA).

Termenul de livrare este de minim 120 zile.

Pentru cei care optează pentru o mașină 100% electrică, cu pilă de combustie cu hidrogen sau hibrid Plug-in, Programul RABLA Plus oferă următoarele tipuri de tichete, indiferent de numărul de autovehicule uzate predate spre casare:

un ecotichet de 25.500 de lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric sau a unui autovehicul nou cu pilă de combustie cu hidrogen, exceptând motocicleta. 

un ecotichet de 13.000 de lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou electric hibrid, exceptând motocicleta, care generează maximum 80 g CO2/km în sistem WLTP;

Programele RABLA Clasic și RABLA Plus nu pot fi accesate împreună.

Exemplu de calcul - valoare maximă finanțată, la achiziția unei mașini 100% electrice și a unui autoturism vechi dat spre casare, suma totală maximă de care se poate beneficia este de 25.500 lei.

*Ofertele destinate persoanelor fizice, sunt supuse unor termene și condiții, valabile conform Programelor Rabla / Rabla Plus 2024. Ofertele prin Programul Rabla / Rabla Plus, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, sunt aplicabile de la momentul la care înscrierile vor fi disponibile în PSIPAN, conform regulamentului de campanie valabil de la data deschiderii înscrierilor, în limita stocului disponibil.

Pentru mai multe detalii despre Programele Rabla și Rabla Plus, te rugăm să consulți site-ul afm.ro.

O mașină de oraș compactă
Allview Auto
Allview Auto
Allview Auto